Pilates

Vahvempia vartaloita ja joustavampia selkiä jo vuodesta 2004. Pilates-tunnit Kokkolassa, Kaustisella ja tilauksesta lähikunnissa. Kokkolassa tunnit pidetään Syvyys -salilla osoitteessa Mannerheiminaukio 7.

Yritysten henkilöstön ryhdin terästämistä voidaan toteuttaa myös halutessa työpaikalla. Halutessasi aloittaa Pilates-harjoittelu minun kanssani, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan sinulle parhaiten sopiva startti! Voit myös varata ajan Pilates yksitystunnille ajanvarausjärjestelmästä. Jos sinulla on jo aikaisempaa kokemusta, niin voit päästä suoraan viikkotunneille mukaan, jos ryhmässä on vain tilaa!

Avoimet viikkotunnit:

Kokkolassa maanantaisin klo 17.30-18.30.

Kaustisella Keskiviikkoisin klo 18-19.

Varaa paikka!

Ryhmätuntien hinnat

Kertakäynti 18€

5x passi 85€

10x passi 160€

15x passi 225 €

Seuraa ajankohtaisia kursseja Facebook -sivultani @pilatestero

“Pilates is complete coordination of body, mind and spirit.”

-J.Pilates

PILATES – MITÄ SE ON?

Pilates -menetelmä on Yhdysvalloissa varsinaisen uransa tehneen mutta alunperin saksalaisen Joseph Hubertus Pilateksen (1883 – 1967) luoma kehonhallintamenetelmä. Sen pääasiallisena tavoitteena on kehittää optimaalista toiminnallista ryhtiä vahvistamalla vartalon keskialuetta, opettamalla fysiologisesti oikeaoppisia liikeratoja ja syventämällä hengitystä. Pilates -harjoitteet käynnistyvät keskivartalon syvien lihasten aktivoimisesta, ja useimmiten ne toteutetaan lateraalisen hengityksen rytmissä. Niissä pyritään myös sitomaan kehon eri osat hyvään toiminnalliseen yhteyteen toistensa kanssa. Täten menetelmä vahvistaa syviä, hyvää ryhtiä, ylläpitäviä lihaksi, jotka myös koordinoivat taloudellista ja vähäenergistä tuki- ja liikuntaelinten käyttöä. Tästä syystä menetelmän harjoittelu vaatii tarkkaa keskittymistä ja harjoitteiden puhdasta suorittamista, jotta siitä saisi parhaimman mahdollisen hyödyn irti. Pilates -liikkeiden teho perustuukin kuuteen harjoittelua ohjaavaan periaatteeseen: tarkkuus, keskittyminen, keskittäminen, kontrolli, virtaus ja hallittu hengittäminen. Pilates -harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta, kehonhallintaa sekä kehotietoisuutta.

Pilates -menetelmästä hyötyvät niin kuntoilijat, urheilijat kuin muutkin liikunta-alan ammattilaiset. Sen avulla he voivat parantaa ryhtiään ja kehonhallintaansa. Lisäksi he voivat oppia käyttämään kehon niveliä ja lihaksia tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon lihakset yhdessä ryhtiä tukevien lihasten kanssa vahvistuvat. Pilates- menetelmä on kaikille liikkujille sopiva, looginen ja aina uusia haasteita tarjoava liikuntamuoto. Sitä käytetään myös tuki- ja liikuntaelinten kuntouttamiseen. Sitä voi harjoitella niin yksityis- kuin ryhmätunneillakin. Pilates -harjoitteet haastavat koko kehon hallintaa ja siksi niitä on aluksi vaikea tehdä ilman pätevää ohjausta ja korjausta. Pilates -ohjaajan ohjauksen avulla liikkeistä muodostuu vähitellen virtaava sarja, jossa pyritään monipuolisten toiminnallisten yhteyksien vahvistamiseen sekä vartalon optimaalisten ryhtilinjausten ylläpitämiseen

Lähde: suomenpilatesyhdistys.fi

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close